Dykning

Fridykning


At dykke uden anden luft en den du indånder i overfladen inden du dykker kaldes for fridykning. Fridykning handler om at holde vejret så længe som muligt, svømme så langt som muligt under vand og at dykke så dybt som muligt – på ét åndedrag. Men først og fremmest går fridykning ud på at finde en indre ro under vandet, og være nærværende tilstede i den situation man er i, og derfor kalder vi det en slags meditation under vand.


Fridykning kan udøves i svømmehaller, hvis man har tilladelse til det og i havet. I svømmehaller vil man primært dykke på langs, mens man i havet kan dykke dybt. Det er vidt forskellige dicipliner med en fælles ting - ro og afslapning under vand.Fridykning - åbent vand


At dykke ned langs et reb i grønt vand kræver mange ting. Ro, teknik og lyst er noget af det. Vi kan give jer en introduktion til fridykning fra bøje og ned langs et reb. Måske du kommer 5 meter ned, måske 10 eller 20 meter ned. Uanset hvad - så vil du have mulighed for at overskride egne grænser og måske finde en ro, du ikke har kendt til før.

Fridykning - pool


Fridykning kan være gavnligt for alle, der agerer i en travl og stresset hverdag. Fridykning kan også være et redskab for undervandsjægere og kajakroere til at takle situationer anderledes i vandet.


Copyright © All Rights Reserved · Øhavsporten · Sydfyn · CVR-nr. 33412150 · Tlf.: +45206 71905 · +45258 23487 · Mail: ohavsporten@ohavsporten.dk